ai.no
Per Øyvind Arnesen
Åsaveien 305,
3531 Krokkleiva
Telefon: 93064405
Epost: "første fornavn"@ai.no
 
COO i Adaptiva AS
Rådgiver innen informasjonssikkerhet og personvern, hjelper hjulene med å gå rundt.
 
Oppdatert introside
2022-10-02 På tide med oppdatering av teksten på siden.
 
Smaksnotater flyttet til ølhund.no
2012-10-14 Flytter over alt av blog, etc til ølhund.no
 
Wordpress
2012-04-05, lagt ut smaksnotater i wordpress
 
Server flyttet
2007-12-03, flyttet over fra hostingleverandør til egen server. Alt er skrevet om fra ASP til PHP.
 
Om meg

I riktig gamle dager var en hjemmeside en plass hvor en lagret lenker til kjekke sider og fortalte litt om seg selv. Dette er en slik hjemmeside.

Lenker kan en lagre med å lage seg en bruker i menyen til høyre. Jeg bruker denne funksjonen mye, selv om koden nok er litt gammel og ble til under en påske for ca 20 år siden. Tips: værradaren til Meteorologisk institutt finner du på http://ai.no/v/.

Selv heter jeg Per Øyvind Arnesen, og er veldig interessert i informasjonssikkerhet og personvern. Fagfeltet er GRC (Governance, Risk, Compliance), altså hvordan stille de riktige kravene, risikovurdere og sikre at en gjør det en sier. Dette gjør jeg oftest i rollen som COO i Adaptiva AS, der jeg også jobber som konsulent og holder ulike foredrag.

I tillegg er jeg over gjennomsnittet interessert i øl og er aktiv i dommerkomitèen i Norbrygg, foreningen for hjemmebryggere i Norge. Akademisk Korforening, sykkel med og uten motor og andre alskens hobbyer.

 
http://ai.no/

...og domenet, ai.no? Det ble til i 1998 da jeg hadde en del oppdrag som selvstendig næringsdrivende. Det er til salgs for den rette summen.