ai.no
Per Øyvind Arnesen
Ã…saveien 305,
3531 Krokkleiva
Telefon: 93064405
Epost: "første fornavn"@ai.no
 
CTO i Skyos AS
Ansvarlig for leveranser og driftstjenester, altmuligmann.
 
Smaksnotater flyttet til ølhund.no
2012-10-14 Flytter over alt av blog, etc til ølhund.no
 
Wordpress
2012-04-05, lagt ut smaksnotater i wordpress
 
Server flyttet
2007-12-03, flyttet over fra hostingleverandør til egen server. Alt er skrevet om fra ASP til PHP.
 
Øl og smaksnotater?

Smaksnotater og artikler er flyttet over til ølhund.no!

 
Om meg

Heisann! Som du sikkert har funnet ut, så er dette hjemmesiden for Arnesen Interaktiv. Selv heter jeg Per Øyvind Arnesen, og jobber som leder for IT-forvaltning i Adaptiva AS.

Jeg har tidligere jobbet som CTO i Pepco AS, en ASP-leverandør, og eJournal Services Manager i SuperOffice eJournal AS. Før dette var jeg en tur i Trondheim på NTNU og studerte til å bli Master of Science / sivilingeniør ved linja for telematikk ved Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet. Der handlet diplomoppgaven min om modelldrevet sikkerhet, altså hvordan man kan ta hensyn til og understøtte sikkerhet innenfor modelldrevet utvikling i UML. Jeg har riktignok et hengefag igjen, det herlige Matematikk 4D, så offisielt sett er jeg fortsatt en ustudert røver.

Velvel, er dette interessant kan du jo ta en kikk på CV-en min.

Som du sikkert har gjettet, bruker jeg mye av tiden min til IT. Når jeg ikke arbeider, sover, eller synger i kor, suser jeg ofte rundt på liggesykkel, brygger øl eller smaker på gode ting.

 
http://ai.no/

I tillegg til å være hjemmesiden min, har denne siden muligheter til å lagre linkene dine. Til høyre kan du lage deg en brukerkonto og lagre linker slik at de er tilgjengelige uansett hvor du måtte finne på å bruke en nettleser.

Linkene som ligger til høyre blir kopiert over til din konto, slik at du så kan slette og herje med de så mye du vil. Du kan også forandre på utseendet på linksiden slik at du slipper å bruke de fargene som du ser her. I tillegg kan du også slippe å få opp denne siden hver gang du åpner linksiden din, du kan velge din egen startside. Dette finner du under "profil" etter at du har logget deg på.

 
Siste publiserte fotografier
www.flickr.com